FINKYLMÄ OY

Marko Muranoff
Yrittäjä/ Kylmämestari

OSOITE

Hampuntie 24 varasto 1
36100 KANGASALA
Kartta »

Verkkolaskut
Finkylmä Oy (y-tunnus 2486125-1)
Verkkolaskuosoite: 003724861251
Operaattori: Pagero Oy
Välittäjän tunnus: 003723609900
Pidättehän sähköisten laskujen OVT-reitityksen voimassa, mikäli olemme tilanneet LVISNet-liittymän Admicomiin.
Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun
Mikäli käytössänne on paperinen laskutus, pyydämme teitä lähettämään laskut 01.12.2020 alkaen alla olevaan osoitteeseen.
Huomioittehan että alla olevat tiedot tulee näkyä sellaisenaan skannattavassa laskukuvassa, tiedot pelkässä kirjekuoressa eivät riitä.
Finkylmä Oy OVT 003724861251 PL 908 02066 DOCUSCAN
Laskujen vastaanotto sähköpostitse
Sähköpostilaskuille tulee vastaanottaja merkitä samaan tapaan kuin paperilaskuille. Sähköpostilla toimitettavat ostolaskut lähetetään aina osoitteeseen admicom@xbs-salo.com.
Sähköpostilla toimitettavien ostolaskujen yhteydessä on huomioitava:
- Osoitteeseen voi lähettää ainoastaan laskuja, ei muuta postia.
- Laskun tulee olla PDF-formaatissa.
- Yhdessä sähköpostissa voi olla vain yhden laskun tiedot. Kaikkien laskun sivujen täytyy olla yhdessä PDF-tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet skannataan samaan PDF-tiedostoon laskun jatkosivuiksi. Siten sähköposti voi sisältää ainoastaan yhden PDF-tiedoston.
- PDF-tiedosto ei saa olla salattu tai salasanalla suojattu.
Toimittajat voivat myös kirjata laskut suoraan Pageron portaaliin osoitteessa: https://www.pagero.fi/projektisivut/admicom/
- Toimittajan tulee klikata sivuilla olevaa FREE WEB PORTAL -linkkiä, mistä pääsee rekisteröitymään ja saa tunnukset omaan sähköpostiinsa.
- Sen jälkeen laskun voi luoda kirjautumalla sisään portaaliin ja lasku liikkuu siitä eteenpäin normaalina verkkolaskuna. Mahdollinen koontilaskutus tulee purkaa.
Laskujenne asianmukaisen ja nopean käsittelyn varmistamiseksi pyydämme teitä tekemään tarvittavat muutokset Finkylmä Oy:tä (y-tunnus 2486125-1) koskeviin tietoihinne.
Vain em. osoitteeseen lähetetyt ostolaskut käsitellään. Maksumuistutukset, tiedotteet ja muu posti lähetetään edelleen postiosoitteeseemme. Finkylmä Oy Hampuntie 24 varasto 1
36100 KANGASALA

Pyydä tarjous